Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسم رونمایی از مستند پرتره رضا رویگری این بازیگر از ایفای نقش در مجموعه تاریخی مذهبی «سلمان فارسی» به کارگردانی داوود میرباقری خبر داد. رویگری در سریال «مختارنامه» از این کارگردان در نقش «کیسان ابوعمره» سردار سپاه ایرانی بازی کرده بود و ۱۹ سال قبل هم در سریال «معصومیت از دست رفته» در نقش «سعدون» حاضر شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، آیین رونمایی از مستند پرتره رضا رویگری همزمان با پاسداشت این هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون چهارشنبه ـ پنجم مرداد ماه ـ در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد.

در این مراسم رضا رویگری، محسن برمهانی معاون سیما، محسن یزدی مدیر شبکه مستند، حمید خواجه نژاد مدیر روابط عمومی معاونت سیما، عوامل سازنده مستند، جمعی از دوستان نزدیک رضا رویگری و اصحاب رسانه حضور دارند.

این مستند به کارگردانی ابوالفضل توکلی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل محمدباقر، در شبکه مستند سیما تولید شده است.

رضا رویگری ـ بازیگر ـ در مراسم رونمایی از مستند پرتره‌اش گفت: یک‌بار در کهریزک مرا پیش دکتر بردند، دکتر گفت تو از همه ما سالم‌تری‌. اما مرا به جایی برده بودند که یک دیوار بین من و بهشت زهرا (س) فاصله بود و شب‌ها توهم می‌دیدم.

رویگری درباره اینکه هنوز هم علاقه دارد نقش‌آفرینی کند یا خیر؟ گفت: بله هنوز هم علاقه‌مندم بازی کنم. کاری است که انتخاب کردم. دوستش دارم. انرژی کار را دارم و امیدوارم زودتر بتوانم به مردم خدمت کنم. منتطرم که آقای داوود میرباقری صدایم کند تا اگر قسمت شود بروم و در سریال «سلمان فارسی» بازی کنم.

در ادامه این مراسم، توکلی، کارگردان مستند پرتره رضا رویگری گفت: ممنونم که آقای رویگری به گروه ما اعتماد کردند. گروه‌های دیگری هم خواهان ساختن مستندی از زندگی ایشان بودند ولی ایشان به ما لطف داشتند. آقای رویگری در این کار حافظه‌ی بسیار خوبی داشتند.

این کارگردان همچنین از فرصت حضور معاون سیما در این مراسم استفاده کرد و گفت: تصویربرداری در داخل سازمان صداوسیما خیلی دشوار است، امیدوارم آقای برمهانی (معاون سیما) هماهنگی کنند که این مشکل برای مستندسازان رفع شود.

محمدباقر، تهیه‌کننده هم با اشاره به مشکلات حوزه مستند به لحاظ بودجه خاطرنشامن کرد: مدیر شبکه مستند در جهت تجلیل از پیشکسوتان هنر سنگ تمام گذاشتند. مستند آقای رویگری به این دلیل انتخاب شد که ایشان شخصیتش سه وجه داشت؛ هم موسیقی، هم نقاشی و هم بازیگری. از آقای برمهانی خواهش می‌کنم بودجه شبکه مستند را کمی افزایش دهند.

برمهانی ـ معاون سیما ـ هم که در انتها حاضر به گفت‌وگو با خبرنگارانی که در مراسم حاضر شده بودند، نشد، در مراسم رونمایی از مستند رضا رویگری گفت: تصور می‌کنم که این اثر تولید شد که یادمان نرود کجا بودیم و چه مسیری طی شد تا هنر به ایجا رسید.

او خطاب به این بازیگر گفت: اگر به شما بی‌توجهی می‌شود و اگر اتفاق ناخوشایندی برای شما می‌افتد، باید مایه شرمندگی مسوولان امر باشد. من قلبا و صمیمانه می‌خواستم منزل خدمتتان برسم و به خودم یادآوری کنم همچنان شاگرد بزرگوارانی مثل شما هستیم و قدران قدم‌های بزرگی که شما برای فرهنگ و هنر این کشور برداشتید. ما دوست داریم شما را همیشه همین‌طور سرحال و بشاش ببینیم. ان‌شاءالله تلویزیون و سینمای ایران همچنان از حضور شما استفاده کند.

 بر اساس این گزارش ایسنا، در مستند پرتره رضا رویگری، خاطرات کودکی این هنرمند از زبان خودش، دوستان و هم‌محله‌ای های کودکی‌اش، روایت می‌شود و ترانه‌هایی با صدای خود او در میان صحبت‌ها پخش می‌شود.

رویگری در این مستند تاکید می‌کند، در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمده که هیچ ارتباطی با سینما و بازیگری نداشتند. رویگری تعریف می‌کند که با تئاتر کارش را شروع کرده و  همراه با بازی در نمایش‌ها، آواز هم می‌خوانده است‌. او خاطراتی را از خواندن سرود انقلابی «ایران ایران» و خواندن برای فیلم «هامون» ساخته داریوش مهرجویی، بازگو می‌کند.

این بازیگر در بخشی دیگر از صبت‌هایش در این مستند، از دشواری کار دوبلورها می‌گوید و عنوان می‌کند که وقتی کار سینما را شروع کرده، دوبلورها به جای بازیگران صحبت می‌کردند و فقط یکی از فیلم‌هایش به نام «مردی در آیینه» را خودش دوبله کرده و فهمیده که دوبله چه کار دشواری است.

ابوالفضل علایی و محمد ورزنده تصویربرداران، مهرداد مقدسی و وحید نوروزی صدابرداران، محمد اخوان مسئول تدوین و  جابر ماجدی مدیر تولید مستند  «تماشاگر بهار» هستند.

تماشاخانه ببینید| رو در رو کردن دو زنی که در «بی آر تی» سر حجاب دعوا کردند ببینید | واکنش شگفت‌انگیز گیاه گوشت‌خوار به فلفل تند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مستند پرتره رضا رویگری رونمایی از مستند معاون سیما شبکه مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۷۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند «نغمه های فروزان» فیلمی درباره بدیع الزمان فروزانفر

به گزارش قدس آنلاین، محسن عسکری زاده کارگردان فیلم، درباره درونمایه این مستند گفت: فیلم مستند «نغمه های فروزان» قصه روزهای پایانی زندگی زنده یاد بدیع الزمان فروزانفر است به زبان خودش که ما را با سفری به گذشته به دل خاطرات می‌ برد.خاطراتی تلخ و شیرین که زندگی و سلوک وی را به ما نشان می دهد.

او در ادامه با اشاره شخصیت و سلوک بدیع الزمان فروزانفر، اظهار کرد: بدیع الزمان فروزانفر عاشق ادبیات و تاریخ و فرهنگ بود و شیفتگی اش به «مولوی» او را به سمتی کشاند که آثار وی را تصحیح و چاپ کرد. این استاد گرانقدر پس از تأسیس دانشکده ادبیات دانشگاه تهران و تأسیس مقطع دکترای ادبیات فارسی در این دانشکده، مولوی پژوهی را بعنوان یک کلاس درس ارائه کرد.

عسکری زاده افزود: «استاد فروزانفر» در تدریس هم بی نظیر بود به طوری که دانشجویان و استادان زبان و ادبیات فارسی درباره او گفته اند: هیچ علمی در پیش و پس از اسلام نبود که او نداند. استاد شفیعی کدکنی که پنج سال کلاس او را تجربه کرده است از آن کلاس‌ها چنین یاد می‌کند: «فروزانفر نه تنها محقق بی مانندی بود که در کار تدریس نیز بی همتا بود. بسیاری از استادان دانشمند را می‌شناسم که حلقه درسشان برخلاف نوشته‌ها و کتاب هاشان هیچ سودمند نیست، گرمی و گیرایی ندارد، اما حلقه درس او، حتی بیش از نوشته هایش، شور و گرمی و تازگی داشت؛ به ویژه هنگامی که مثنوی مولانا را در دوره دکترای ادبیات تدریس می‌کرد. من پنج سال درس مثنوی او را حاضر شدم و یک نکته مکرر نشنیدم؛ در صورتی که در همان دوره یکی دیگر از استادان درسی به ما می‌داد خدایش رحمت کند در چهار ترم درس دانشگاهی، چیزی که به ما آموخت تکرار یک مثل یا قصه فکاهی بود از زبان کودکی شیرازی.

فروزانفر دانشجویان را به کار وا می‌داشت و تا اطمینان نمی‌کرد که دانشجویی استعداد و تمکن امتحان دارد از او امتحان نمی‌کرد. دانشجویان خود نیز می‌دانستند که در مورد امتحان درس او باید شکیبا بود، فقط درس خواند و مطالعه کرد. هیچ جای اغراق نیست اگر بگویم دکترای ادبیات فارسی یعنی درس فروزانفر، او همه بی قیدی‌ها و سهل انگاری‌ها و نخوانده اظهارنظر کردن‌های اغلب استادان عزیز دانشکده ادبیات را جبران می‌کرد. نمی‌دانم پس از او، دکترای ادبیات چه حالی خواهد داشت...»

کارگردان مستند «نغمه های فروزان» در پایان تأکید کرد: در این فیلم مستند، استادان و چهره هایی چون مهدی محقق، منصور طباطبایی بهبهانی، علی دهباشی، محسن مصباح، اکبر قلمسیاه ، هما گل گلاب ، شمسی نوراللهی و غلامحسین مراقبی زندگی و سلوک علمی و فرهنگی دکتر بدیع الزمان فروزانفر را روایت کرده اند.

بر اساس این گزارش، عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: محسن عسکری زاده تهیه کننده: سعید وزیری، مشاور هنری: مصطفی رزاق کریمی، فیلمبردار: محسن عسکری زاده ، علی شیخ علیشاهی ، صدابردار: حسن سالاری ، مدیرتولید: حامد عسکری زاده، مشاور رسانه ای: صدرا صدوقی ، تدوین : محسن عسکری زاده ، گوینده گفتار متن: سیامک صفری ، اصلاح رنگ و نور: میلاد سلیمی ، برنامه ریز: حسام زرنوشه دستیارکارگردان: پوریا محسنی ، طراح پوستر : رزا فصیحی، عکاس: مهسا قاضی، مدیر اجرایی و ارتباطات : بهروز آریان ، امور مالی و اداری: عاطفه زارع آرندی.

مجموعه ۲۵ قسمتی «چونان سرو» دربردارنده فیلم های مستندی درباره مفاخر فرهنگی ایران است که به تهیه کنندگی محمد سعید وزیری و با حضور کارگردانی چون مسعود طاهری، عطیه زارع، حنیف شهپرراد، فاطمه رسول زاده، کتایون جهانگیری و محسن عسکری زاده از شبکه مستند پخش می شود.

مشاور هنری این مجموعه تلویزیونی، مصطفی رزاق کریمی است.

«نغمه های فروزان» پرتره بدیع الزمان فروزانفر استاد نامدار زبان و ادبیات فارسی، یکی از مستندهای مجموعه «چونان سرو» است که ساعت ۲۱:۰۰ امشب (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) از قاب شبکه مستند سیما پخش می شود.

دیگر خبرها

  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران
  • اعلام اسامی راه یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه
  • یادواره ۵۸ شهید روحانی و طلبه در شاهرود
  • مستند «نغمه های فروزان» فیلمی درباره بدیع الزمان فروزانفر
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ
  • عشق جوانان به ائمه اطهار (ع) وصف ناپذیر است
  • خانواده‌ها فرزندان خود را با معارف الهی آشنا کنند