Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صداوسیما در بازدید از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» گفت: مجموعه تلویزیونی «سلمان فارسی» برای رسانه ملی از اهمیت زیادی برخوردار است و ما با تمام توان تلاش می‌کنیم تا گروه سازنده سریال بتواند طبق زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده کارش را به سرانجام رساند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، عبدالعلی علی عسکری که برای بازدید از مراحل ساخت سریال «سلمان فارسی» به حاشیه رود ارس در منطقه سیه رود جلفا رفته بود، با اعلام خسته نباشید و خدا قوت به داوود میرباقری، نویسنده و کارگردان و همه عوامل این مجموعه تلویزیونی، ادامه داد: بخش پیچیده‌ای از سریال «سلمان فارسی» در این محل فیلمبرداری می‌شود و امیدواریم هر چه سریع‌تر با حمایت همه جانبه سازمان این سریال ساخته و آماده پخش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس صداوسیما، داوود میرباقری را متفکر و اندیشمندی صاحب سبک خواند و گفت: داستان سلمان فارسی، داستان مهمی‌ برای ماست و روایتگر حقیقت‌طلبی ایرانیان و داستان زیبای اسلام است.

علی عسکری ابراز امیدواری کرد در زمان پخش سریال سلمان فارسی در ایران با دوبله و پخش همزمان در کشورهای مختلف و سینماهای داخل کشور، کاری استثنایی صورت بگیرد.

حمید شاه آبادی، معاون سیما نیز مجموعه تلویزیونی «سلمان فارسی» را اثری پیشرو در عرصه جهانی دانست و گفت: این سریال می‌تواند روند سریال‌سازی را متحول کند و الگویی برای سایر تولیدات سیما باشد.

وی با اشاره به سومین حضور رئیس صداوسیما در پشت صحنه «سلمان فارسی» از عزم جدی برای حمایت از ساخت این اثر گفت.

شاه آبادی با اذعان به برخی کمبودها گفت: ساخت و ساز آرایه‌ها (دکورها) به خصوص برای فصل ایران سرعت بیشتری خواهد گرفت.

داوود میرباقری، نویسنده و کارگردان سریال «سلمان فارسی» نیز با تشکر از حضور رئیس صداوسیما و همراهان، از همت مسئولان صداوسیما قدردانی کرد و گفت: کار تا کنون با استانداردهای خوبی ساخته شده و امیدواریم با همین کیفیت ادامه یابد.

میرباقری گفت: ما با دانستن چالش‌ها و سختی‌های چنین کاری پا در مسیر ساخت سریال سلمان گذاشتیم و از پس مشکلات برآمده‌ایم.

میرباقری به فصل بیزانس که یکی از فصول سه گانه سریال است، اشاره کرد و گفت: بخش چشمگیری از این فصل پربازیگر و پرلوکیشن را فیلمبرداری کرده‌ایم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: مسیر حرکت کاروان سریال «سلمان فارسی» با همین روند ادامه یابد.

سریال «سلمان فارسی» به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری و تهیه کنندگی حسین طاهری، سریال فاخر ویژه سازمان صداوسیماست که به سفارش سیما فیلم ساخته می‌شود. این سریال به زندگی سلمان فارسی، یار ایرانی پیامبر (ص) می‌پردازد و در سه فصل ایران ساسانی، بیزانس و حجاز صدر اسلام روایت می‌شود. فیلمبرداری این سریال از آذر سال ۱۳۹۸ در شهداد کرمان آغاز شد و کاروان سلمان فارسی با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی و عبور از جزیره قشم، شاهرود، شهرک سینمایی نور هم اکنون به جلفا رسیده است.

علی عسکری در ادامه دیدار با عوامل سریال «سلمان فارسی» از کلیسای سنت استپانوس جلفا بازدید کرد.

این کلیسا لوکیشن دیرعموریه سریال سلمان فارسی است که سازندگان سریال حدود دو ماه اخیر را در این لوکیشن سپری کردند.

علی عسکری استفاده از ظرفیت‌های گردشگری و بناهای تاریخی را یکی از ویژگی‌های این سریال خواند.

داوود میرباقری، نویسنده و کارگردان سریال «سلمان فارسی» در این دیدار، رئیس سازمان و همراهان را در جریان نحوه فیلمبرداری در کلیسای سنت استپانوس گذاشت.

او گفت: با توجه به ارزش بالای این کلیسا و ثبت جهانی آن، سازندگان سریال با رعایت کامل مسایل حفاظتی و با نظارت کامل کارشناسان میراث فرهنگی اقدام به فعالیت کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سریال سلمان فارسی عبدالعلی علی عسکری داوود میرباقری رئیس صداوسیما سلمان فارسی علی عسکری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۴۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟

مهدی فرجی به شایعاتی درباره بودجه سریال «نون‌‌خ»، ادامه این مجموعه تلویزیونی و شروعِ «کندو» احمدرضا درویش توضیحاتی ارائه داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت 2 میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین 2 و 2.5 میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا 1.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام 2 تا 2.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال 1402 دقیقه‌ای 30 میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌ خ»

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌5» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ6» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که 70 درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عادل فردوسی‌پور پس از چند سال در صداوسیما
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ